Serveis

Can Cadet és una masia que disposa de tots els serveis i comoditats que l’hoste més exigent pugui demandar. Comptem amb una Sala Multifuncional per a l’organiztació d’esdeveniments de tot tipus, tant familiars com empresarials. D’entre els serveis que oferim, també destaca l’Spa, un espai de relaxació a la disposició de totes les persones que s’allotges a la masia.

Sala Multifuncional

La Sala és un espai polivalent disenyat per poder acollir tota mena d’esdeveniments, tant familiars com empresales. Amb una superfície de 100 m2 aproximadament, està annexat a la casa, amb comunicació directa a la cuina i sortida al jardí, on les grans obertures en forma de finestrals permeten gaudir d’unes impressionants vistes per sentir així el magnífic entorn on està situada la finca.

Us podem assessorar i gestionar en el servei de càtering (previ encàrrec) o en el lloguer de taules, coberteria, etc.

El local es pot llogar independentment de la casa i amb accés a la cuina, per si es necessita un servei d’àpats.

També es pot llogar inclòs amb la casa per fer-hi actes o celebracions i els assistents poden pernoctar a la casa de turisme rural.

Spa i espai de relaxació

Can Cadet disposa per a tots els seus clients d’un spa equipat amb Jacuzzi i una zona per al relax amb llums que creen un ambient únic per sentir la tranquil·litat de l’entorn. L’espai està situat a la part més alta de la casa i gaudeix d’unes vistes espectaculars des del Jacuzzi.

Altres serveis destacats que ofereix la masia

Benvinguda i
informació

Servei d’atenció
24 hores

Wifi a tota
la casa

Servei de càtering
(previ encàrrec)

Piscina
exterior

Cuina totalment
equipada

Cafetera
Nespresso

Sala d’estar
amb llar de foc

Sala d’estar
amb televisió

Barbacoa al
porxo de la casa

Tovalloles
personalitzades

Rentadora,
assecadora i planxa